vineri, 11 ianuarie 2013

Ducesa Kate Middleton are portret. Portret Oficial. Portret realist

Artistul englez Paul Emsley a realizat primul portret oficial al ducesei Kate Middleton, soția prințului William al Marii Britanii.

Acest portret, un portret realist, a fost dezvelit la Galeria Natională a Portretului, Marea Britanie, Londra, pe 11 Ianuarie 2013.

Acest portret a generat o mulțime de controverse.

În timp ce cuplul princiar este foarte mulțumit și entuziasmat de portret, mulți alții, inclusiv eu, îl consideră oricum dar un înfățișînd-o pe Kate Middleton la vârsta sa reală.

Cine vede tabloul, va spune negreșit că artistul a pictat o Kate Middleton mai băbătie având un "zâmbet" care mai degrabă e o grimasă

Dar, cine știe?, poate că ducesa de Cambridge, Kate Middleton a vrut să economisească niște bani pentru un viitor portret realist, atunci când va fi mai bătrâioară :)

Sau, cine știe, poate că acest tablou chiar este un portret realist ! Kate Middleton i-a pozat în persoana și nu i-a dat pictorului Paul Emsley o fotografie după care să picteze... deci , nu tu PhotoShop, nu tu retușări...

Mai mult decât atât, Prințul William a spus despre acest portret realist că e minunat și că e încântat de rezultat...asta îmi spune că pictorul și-a făcut treaba chiar foarte bine și tabloul chiar o înfățișează pe Kate Middleton cea reală.

Adăugați la asta și faptul că ducesa a cerut să fie înfățișată cât mai natural posibil...

Luând în considerare toate cele spuse mai sus, pot spune : fie Kate Middleton nu e așa mișto cum apare în reviste, fie nu are 31 de ani ci e mai bătrână.

Dacă nimic din ce cred nu e real, atunci familia princiară ar fi făcut bine să mă angajeze pe mine să pictez portretul! Ar fi ieșit mai bine  și , totodată, ar fi economisit o căruță de bani ..sau chiar două !

Uite aici portretul în cauză http://www.dailymail.co.uk/news/article-2260655/Kate-Middleton-Rotten-official-portrait-Duchess-Cambridge-artist-Paul-Emsley-unveiled.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu